Zobrazeno 1 - 10
of 3 647
pro vyhledávání: '"Ice nucleation"'
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Biorefinery using microorganisms to produce biofuels and value-added biochemicals derived from renewable biomass offers a promising alternative to meet our sustainable energy and environmental goals. The ethanologenic strain Zymom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/16dbe8d41dfa4a66939c1ad92d21e720
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 23, Iss 3, Pp 211-232 (2024)
Frozen dough technology is widely used and may guarantee bread's freshness and so prolong its shelf life. However, a variety of issues, including the restriction of yeast activity and structural damage to the dough, may arise while frozen dough is be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a1cea5bf2c94615a717bfb757a56d54
Publikováno v:
Advanced Science, Vol 11, Iss 38, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Understanding the ice nucleation mechanism in the catalyst layers (CLs) of proton exchange membrane (PEM) fuel cells and inhibiting icing by designing the CLs can optimize the cold start strategies, which can enhance the performance of PEM f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acbc3e497ca242b19b7c8e0815543528
Autor:
Jessica Kurniawan, Diana Elizabeth Waturangi, Pande Gde Sasmita Julyantoro, Nurmaya Papuangan
Publikováno v:
BMC Research Notes, Vol 17, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Objectives The aim of this study was to quantify and identify metabolites of Ice Nucleation Active (INA) bacteria as an anti-biofilm agent against biofilms of fish pathogens such as Aeromonas hydrophila and Streptococcus agalactiae. Results
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5e9d99fbcfd44129c1ef2f7f725b149
Autor:
Matan Shelomi
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 15, Iss 2, Pp 708-720 (2024)
(1) Background. At subzero temperatures, water crystallizes on ice nucleation agents. Researchers have identified ice-nucleating microbes (INMs) in insect digestive tracts that can raise the insect’s supercooling point, causing freezing at higher t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d18af19c23924ca887aff6d59cf2d420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.