Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Iborra Clar, Alicia"'
Autor:
Cifuentes-Cabezas, Magdalena, Luján-Facundo, María-José, Cuartas-Uribe, Beatriz, Iborra-Clar, Alicia, Mendoza-Roca, José-Antonio
Publikováno v:
In Journal of Environmental Management 1 September 2023 341
Autor:
Sánchez-Arévalo, Carmen M., Iborra-Clar, Alicia, Vincent-Vela, María Cinta, Álvarez-Blanco, Silvia
Publikováno v:
In LWT 15 August 2023 186
Autor:
Sánchez-Arévalo, Carmen M., Iborra-Clar, Alicia, Vincent-Vela, María Cinta, Álvarez-Blanco, Silvia
Publikováno v:
In LWT 1 August 2022 165
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bes-Piá, María-Amparo, Mendoza-Roca, José-Antonio, Ferrer-Polonio, Eva, Iborra-Clar, Alicia, Zuriaga-Agustí, Elena, Luján-Facundo, María-José
Publikováno v:
Education Sciences; Jun2023, Vol. 13 Issue 6, p570, 18p
Autor:
Garcia-Castello, Esperanza M., Rodríguez López, Antonio Diego, Barredo Damas, Sergio, Iborra Clar, Alicia, Pascual-Garrido, Jairo, Iborra-Clar, María Isabel
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Consumers are becoming more conscious about the need to include functional and nutritional foods in their diet. This has increased the demand for food extracts rich in proteins and peptides with physiological effects that are used within the foo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3ae2f1a17a079dc444291a60cda2031f
https://hdl.handle.net/10251/182943
https://hdl.handle.net/10251/182943
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
BACKGROUND: Fermentation brines from table olive processing are effluents characterized by very high salinity and high organic matter concentration, which includes phenols of high value as hydroxytyrosol that is used by pharmaceutical and cosmetic in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fec1622a6581ef3154688ab7d5279309
https://hdl.handle.net/10251/81136
https://hdl.handle.net/10251/81136
Autor:
Pastor Alcañiz, Laura, Doñate Hernández, Silvia, Ferrer-Polonio, Eva, Mendoza Roca, José Antonio, Iborra Clar, Alicia
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The treatment of fermentation brine from Spanish style green table olives processing is difficult by to their very nature. These wastewaters are characterized by very high conductivity (77-99 mS/cm), high values of suspended solids (700-1.900 mg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::0832d924b1fca403fb42ced20cb16996
https://hdl.handle.net/10251/99459
https://hdl.handle.net/10251/99459