Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ibeogu, Isaiah Henry"'
Bioavailability of encapsulated rosmarinic acid and β-Carotene in beef Sausages: A Caco-2 cell study
Publikováno v:
In Food Research International January 2025 200
Autor:
Bassey, Anthony Pius, Cui, Xiaozhen, Ibeogu, Isaiah Henry, Wang, Fan, Nasiru, Mustapha Muhammad, Bako, Hadiza Kabir, Fan, Linlin, Liu, Xiaoli
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2025 160 Part 1
Autor:
Muhedaner, Mukadaisi, Song, Ziqing, Chen, Chengpu, Ibeogu, Isaiah Henry, Zhou, Guanghong, Ye, Keping
Publikováno v:
In Food Chemistry 28 February 2025 466
Autor:
Ibeogu, Isaiah Henry, Bako, Hadiza Kabir, Alnadari, Fawze, Bassey, Anthony Pius, Jibril, Abdulaziz Nuhu, Zhou, Tianming, Nasiru, Mustapha Muhammad, Yar, Muhammad Shahar, Xie, Yunting, Zhou, Guanghong, Li, Chunbao
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2024 58
Autor:
Ibeogu, Isaiah Henry, Bako, Hadiza Kabir, Yar, Muhammad Shahar, Zhao, Qing, Zhu, Jiaying, Zhao, Di, Zhang, Miao, Ke, Weixin, Shan, Kai, Zhou, Guanghong, Li, Chunbao
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.