Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ianchyk, M."'
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2022, Vol. 16 Issue 4, p15-23, 9p
STUDY OF FUNCTIONAL AND TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF PLANT POWDERS FOR USE IN CONFECTIONERY INDUSTRY.
Autor:
Ianchyk, M.1 marfysha_777@mail.ru, Niemirich, O.2 avnemirich@mail.ru, Gavrysh, A.2 aquaaqua2@yandex.ua, Yanchyk, O.3 marfysha_777@mail.ru
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2016, Vol. 10 Issue 4, p31-36. 6p.
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684); 2020, Vol. 14 Issue 2, p4-9, 6p
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2018, Vol. 94 Issue 11, p35-41, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mykhalevych, Artur, Buniowska-Olejnik, Magdalena, Polishchuk, Galyna, Puchalski, Czesław, Kamińska-Dwórznicka, Anna, Berthold-Pluta, Anna
Publikováno v:
Foods; Jan2024, Vol. 13 Issue 1, p170, 22p
Autor:
Shydakova-Kameniuka, O., Shkliaiev, О., Samokhvalova, О., Artamonova, М., Stepankova, G., Bolkhovitina, O., Rogova, A.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2020, Vol. 104 Issue 11, p52-60, 9p