Zobrazeno 1 - 10
of 769
pro vyhledávání: '"IWASAKI, I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
IWASAKI, I., SATO, K.
Publikováno v:
Acta Oeconomica, 2005 Jan 01. 55(3), 287-315.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40729721
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fujiwara R, Iwasaki I, Abe Y, Crofts N, Satou N, Ishikawa T, Kawata S, Saito T, Tomokazu Konishi
SummaryLipoproteins in medical samples have been measured by enzymatic methods that coincide with conventional ultracentrifugation. However, the high gravity and time required for ultracentrifugation can cause sample degradation. This study presents
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9bd76dc4f988314ffb435cd60c7c967c
https://doi.org/10.1101/2021.03.19.21253934
https://doi.org/10.1101/2021.03.19.21253934
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.