Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"ITEX-DHS"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 14, Iss , Pp 100337- (2022)
Honey is the oldest and nowadays widely used natural sweetener for food worldwide. Its composition is associated with its botanical and geographical origin and honey is often mislabeled and has a high potential for food fraud. Thus, quick easy and se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db6922c83aee40c7b8ef906a0c739de3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
TrAC Trends in Analytical Chemistry
Microextraction techniques have been proven to provide similar or better results in terms of sensitivity and reproducibility in comparison to liquid-liquid extraction (LLE) and solid-phase extraction (SPE). Furthermore, the high time efficiency and d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d591c65c737dba38cc3d3d22a6d29078
https://duepublico.uni-due.de/servlets/DocumentServlet?id=48680
https://duepublico.uni-due.de/servlets/DocumentServlet?id=48680
Publikováno v:
Analytical and Bioanalytical Chemistry
Microextraction techniques, especially dynamic techniques like in-tube extraction (ITEX), can require an extensive method optimization procedure. This work summarizes the experiences from several methods and gives recommendations for the setting of p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5ed46513639b67f8eac0bbc9047a7b2f
https://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&origin=inward&scp=84946478920
https://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&origin=inward&scp=84946478920
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.