Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"ISO method"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Microbiology. 82:53-61
Examination of the bacterial contamination on food products is still largely performed by standardized culture methods, though culture-independent methods are suggested as a more reliable approach. Knowledge of the diversity of bacteria isolated from
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jozić, Slaven, Vukić Lušić, Darija, Cenov, Arijana, Glad, Marin, Bulić, Marko, Lušić, Dražen, Šolić, Mladen
The new Bathing Water Directive (2006/7/EC) specifies two reference methods for the enumeration of E. coli in bathing water samples: ISO 9308-3 (miniaturized most probable number method), and ISO 9308-1 (membrane filtration method ) which was applied
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::9f782182575abc27ca6414d2c1c27b85
https://www.bib.irb.hr/891693
https://www.bib.irb.hr/891693
Autor:
Alessandra De Cesare, Frederique Pasquali, John Emerdhal Olsen, Antonio Valero, Gerardo Manfreda
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology
Eggs and egg products have been described as the most critical food vehicles of salmonellosis. The prevalence and level of contamination of Salmonella on table eggs are low, which severely affects the sensitivity of sampling plans applied voluntarily
Publikováno v:
Marine pollution bulletin
Volume 113
Issue 1-2
Volume 113
Issue 1-2
Bathing Water Directive (2006/7/EC) specifies two reference methods for Escherichia coli detection: ISO 9308-1 and 9308-3. The revised ISO 9308-1 is recommended only for waters with a low bacterial background flora. Considering the extended time need
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bdb64d779a5b740315f92ea357f7b4ff
https://doi.org/10.1016/j.marpolbul.2016.10.044
https://doi.org/10.1016/j.marpolbul.2016.10.044
Autor:
Bulić, Marko
Direktiva o kakvoći vode za kupanje (2006/7/EZ) za detekciju Escherichie coli propisuje dvije referentne metode: ISO-9308-1 i ISO 9308-3 (1). Revidirana je ISO 9308-1 metoda stupila na snagu 2014 g., a temelji se na korištenju kromogenog koliformno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::572ec9d0b5e66b09219363e580f491e8
https://www.bib.irb.hr/828542
https://www.bib.irb.hr/828542
Publikováno v:
Molecular and Cellular Probes
In the present study the relative sensitivity, specificity and accuracy of a Real-Time PCR assay for Salmonella detection in naturally contaminated pork cuts were evaluated in comparison with the ISO 6579:2004 reference culture method. Meat samples w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::71c817e963817d86b8d6e4c4cb14d915
http://hdl.handle.net/11585/239493
http://hdl.handle.net/11585/239493
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.