Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"IRRIGATION RATES"'
Publikováno v:
EDIS, Vol 2024, Iss 4 (2024)
The purpose of this publication is to familiarize irrigation managers, contractors, Extension agents, homeowners, and other interested persons with programming guidelines for an irrigation timer in Florida. Written by Michael D. Dukes, Bernard Carden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c0ee6f6bc0eb4c60beb6390d772a9a0e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Narayanamoorthy, A.
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 2007 Jun . 42(26), 2679-2685.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4419761
Autor:
Vaidyanathan, A.
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 2004 Jul 01. 39(27), 2989-2996.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4415230
Autor:
Narayanamoorthy, A.
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 2003 Aug . 38(35), 3716-3722.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4413971
Autor:
Volk, Matthias, Körner, Christian
Publikováno v:
Oecologia, 2000 Jan 01. 125(3), 380-388.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4222785
Autor:
Smith, Hunter C., Ferrell, Jason A., Webster, Theodore M., Fernandez, Jose V., Dittmar, Peter J., Munoz, Patricio R., MacDonald, Greg E.
Publikováno v:
Weed Technology, 2016 Jul 01. 30(3), 793-800.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24856061
Publikováno v:
Journal (American Water Works Association), 2013 Jul 01. 105(7), E372-E386.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/jamewatworass.105.7.e372
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Arab Universities Journal of Agricultural Sciences, Vol 20, Iss 1, Pp 61-71 (2012)
Wheat is the most important strategic crops in Syria because it supports the national economy and provides a loaf of bread. The evaluation of wheat validity or its suitability for the bread production as well as the quality of the resulted bread, dep
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3a450d620f840a0a7df4ee7fd616db0