Zobrazeno 1 - 10
of 562
pro vyhledávání: '"IOI, M."'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2020, Vol. 32 Issue 1, p91-106. 16p.
Autor:
BARBUT, S.1 sbarbut@uoguelph.ca, IOI, M.1
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019, Vol. 31 Issue 3, p644-660. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbut, Shai
Publikováno v:
Frontiers in Soft Matter; 2024, p1-6, 6p
Autor:
Jonason, Peter K.1,2 (AUTHOR) peterkarl.jonason@unipd.it, Thomas, Andrew G.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Human Nature. Jun2022, Vol. 33 Issue 2, p115-131. 17p.
Publikováno v:
Electrochimica Acta; March 1967, Vol. 12 Issue: 3 p363-365, 3p
Publikováno v:
Scientific Works. 2022, Vol. 86 Issue 2, p28-41. 14p.
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 2021, Vol. 39 Issue 5, p384-392. 9p.
Publikováno v:
Modern Food Science & Technology; 2023, Vol. 39 Issue 10, p1-8, 8p
Autor:
Pak, Andrey, Onishchenko, Vyacheslav, Yancheva, Maryna, Grynchenko, Nataliya, Dromenko, Olena, Pak, Alina, Inzhyyants, Samvel, Onyshchenko, Artem
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2023, Vol. 123 Issue 11, p6-15, 10p