Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"INULIN (BIOCHEMISTRY)"'
Autor:
Marlow, Michael G.
Inulin (INL) is produced by several different plants. Inulins are polysaccharides and are of interest for the development of healthy products because they simultaneously respond to a variety of consumer demands. It is fibre-enriched, prebiotic, low i
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1112 Issue 1, p1-5, 5p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bonnett GD; School of Agriculture and Forestry, The University of Melbourne, Parkville 3052, Australia., Simpson RJ; School of Agriculture and Forestry, The University of Melbourne, Parkville 3052, Australia.
Publikováno v:
The New phytologist [New Phytol] 1993 Mar; Vol. 123 (3), pp. 443-451.
Autor:
Simpson RJ; School of Agriculture and Forestry, The University of Melbourne, Parkville, 3052, Australia., Bonnett GD; School of Agriculture and Forestry, The University of Melbourne, Parkville, 3052, Australia.
Publikováno v:
The New phytologist [New Phytol] 1993 Mar; Vol. 123 (3), pp. 453-469.