Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"INTORCIA N."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giuseppina Garro, Francesco Addeo, Nunziatina Intorcia, Lina Chianese, Luisa Pellegrino, P. Resmini
Publikováno v:
The Journal of dairy research. 62(2)
SUMMARYThe whole N fraction of six samples of hard and semi-hard pressed cheeses was analysed using PAGE, polyacrylamide gel isoelectric focusing and immuno blotting with polyclonal antibodies against β- and αs1-casein. The origin of some electroph
SummaryDiscontinuous PAGE at alkaline and acid pH, polyacrylamide gel isoelectric focusing, two dimensional electrophoresis and immunoblotting have been used to study the heterogeneity of sheep caseins. Three main phenotypes were selected either beca
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::00a6a32f7985c819130f6cfcf93aaa0b
http://hdl.handle.net/11588/357890
http://hdl.handle.net/11588/357890