Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"INCEER, Huseyin"'
Autor:
Cuce, Mustafa1 (AUTHOR) mustafacuce@windowslive.com, Inceer, Huseyin2 (AUTHOR) inceer@ktu.edu.tr
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology Plant. Oct2024, Vol. 60 Issue 5, p646-658. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
INCEER, Huseyin, OZGURLUK, Ozge
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Nature / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım & Doğa Dergisi; 2024, Vol. 27 Issue 4, p767-772, 6p
Autor:
Karayigit, Belgizar, Colak, Nesrin, Ozogul, Fatih, Gundogdu, Ali, Inceer, Huseyin, Bilgiçli, Nermin, Ayaz, Faik Ahmet
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2020 37
Autor:
Cuce, Mustafa1 (AUTHOR) mustafacuce@windowslive.com, Inceer, Huseyin2 (AUTHOR), Imamoglu, Kemal Vehbi2 (AUTHOR), Ergin, Tugba2 (AUTHOR), Ucler, Ali Omer3 (AUTHOR)
Publikováno v:
In Vitro Cellular & Developmental Biology Plant. Dec2022, Vol. 58 Issue 6, p1002-1011. 10p.
Autor:
Inceer, Huseyin1 (AUTHOR), Cuce, Mustafa2 (AUTHOR), Imamoglu, Kemal Vehbi1 (AUTHOR), Ergin, Tugba1 (AUTHOR), Ucler, Ali Omer3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Plant Biosystems. Oct2022, Vol. 156 Issue 5, p1213-1221. 9p.
Autor:
INCEER, Huseyin, AYAZ, Faik Ahmet
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Nature / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım & Doğa Dergisi; 2024, Vol. 27 Issue 1, p108-113, 6p
Autor:
Colak Nesrin, Torun Hülya, Gruz Jiri, Strnad Miroslav, Subrtova Michaela, Inceer Huseyin, Ayaz Faik Ahmet
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 2, Pp 85-92 (2016)
Caucasian blueberry (Vaccinium arctostaphylos L.) and bilberry (V. myrtillus L.), both native to Turkey, were evaluated for their total phenolics (TP) and anthocyanin (TAC) contents. Individual compositions of free phenolic acids and phenolic acids l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/974827f4ac7240168886e056165f7304
Autor:
Ayaz Faik Ahmet, Colak Nesrin, Topuz Mujgan, Tarkowski Petr, Jaworek Pavel, Seiler Gerald, Inceer Huseyin
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 65, Iss 4, Pp 251-260 (2015)
Eggplant (Solanum melongena L.) is one of the most popular common major vegetable crops worldwide. This study evaluated the nutritional content of seven commercial eggplant fruits in terms of fatty acid, mineral, sugar, organic acid, amino acid and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ccb944e295e4549b28fe469b70840b6