Zobrazeno 1 - 10
of 29 898
pro vyhledávání: '"INACTIVATION KINETICS"'
Autor:
Romero Bernal, Angela1,2 (AUTHOR), Raffellini, Silvia3 (AUTHOR), Jaramillo-Sánchez, Gabriela4 (AUTHOR), Alzamora, Stella Maris2 (AUTHOR) smalzamora@gmail.com, Gómez, Paula Luisina2 (AUTHOR) gzpaula@gmail.com
Publikováno v:
CyTA: Journal of Food. 2024, Vol. 22 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Fresh onions are dehydrated to increase their shelf-life. Primarily, open dehydration techniques like solar dehydration come with the problem of contamination through natural air convection. A solar conduction dryer that uses conduction, con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76f2861d589d40d5abf948b1e4e7ac4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.