Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"IMAMURA, Ryoko"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MURAKAMI, Megumi, MATSUI, Mika, IMAMURA, Ryoko, HASHIMOTO, Saki, IDOMOTO, Hitomi, NAGASE, Eri
Publikováno v:
同志社女子大学生活科学 = DWCLA human life and science. 47:27-33
Three types of vegetables (Japanese radish, carrot, eggplant) were dried in the open sunshine and in the microwave oven. Antioxidant property and ascorbic acid content in the fresh vegetables and in those dried under two drying conditions were assaye
Autor:
Takei, Toshinobu1 t-takei@aist.go.jp, Imamura, Ryoko2, Yuta, Shin'ichi3 yuta@esys.tsukuba.ac.jp
Publikováno v:
IEEE Transactions on Industrial Electronics. Oct2009, Vol. 56 Issue 10, p3985-3994. 10p.
Publikováno v:
2012 15th International Power Electronics & Motion Control Conference (EPE/PEMC); 1/ 1/2012, pLS6b-LS6b, 1p