Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"IDA, E. I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
SANTOS, R. F., OLIVEIRA, C. F., VARÉA, G. S., ORRADI DA SILVA, M. L. C., IDA, E. I., MANDARINO, J. M. G., CARRÃO-PANIZZI, M. C., RIBEIRO, M. L. L.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::87faf2706ee6beb480f316e105dc46b0
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/969098
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/969098
Autor:
CZAIKOSKI, K., LEITE, R. S., MANDARINO, J. M. G., CARRÃO-PANIZZI, M. C., SILVA, J. B. da, IDA, E. I.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c11e17b77db78950400400afdf6cc336
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968979
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968979
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6ca605ff9ad6bec8864bc6508888fc9a
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/930991
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/930991
Autor:
SANTANA, A. C., CARRÃO-PANIZZI, M. C., MANDARINO, J. M. G., LEITE, R. S., SILVA, J. B. da, IDA, E. I.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The shelf-life of the vegetable-type soybean pods stored under different conditions was evaluated by chemical characteristics and color. The pods were harvested in the R6 stage and stored either at 30 or 7ºC for 9 d. After the storage period, the po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d10c75b5e38fd5aadf6edf1fb795de2
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/928849
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/928849
Autor:
SANTANA, A. C., CARRÃO-PANIZZI, M. C., MANDARINO, J. M. G., LEITE, R. S., SILVA, J. B. da, IDA, E. I.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::301d9b342c89e86b51267b51d22b9d18
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/931009
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/931009
Autor:
FERREIRA, M. P., OLIVEIRA, M. C. N. de, MANDARINO, J. M. G., SILVA, J. B. da, IDA, E. I., CARRÃO-PANIZZI, M. C.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The objective of this work was to analyze changes in the isoflavone profile, determined by high performance liquid chromatography, at different processing stages and after refrigeration of tempeh. For tempeh production, clean soybean grains from cult
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2982ee4be59ea6027d5425290e54375b
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/920933
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/920933
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.