Zobrazeno 1 - 10
of 521
pro vyhledávání: '"IDA, E. I."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmed Readh, CHAIB EDDOUR1 a.chaibeddour@esa-mosta.dz, Miloud, LITIM1, Abdelkarim, LARBAOUI2, Kaddour, BOUDEROUA1, Chaima, BELHOCINE1, Islam, BOUZADI Imane1, Nacer Eddine, AKLIL Oussama1, Messaouda, SOUALEH MOHAMED1, Eddine, CHEMANI Allaa1
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2024, Vol. 43 Issue 3, p544-551. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carvalho JM; Graduate Program of Food Science and Technology, Technology Center, Federal University of Paraiba (UFPB), João Pessoa, Paraiba, Brazil., Carvalho LM; Department of Food Engineering, Technology Center, Federal University of Paraiba (UFPB), João Pessoa, Paraiba, Brazil., Rocha TCD; Graduate Program of Food Science and Technology, Technology Center, Federal University of Paraiba (UFPB), João Pessoa, Paraiba, Brazil., Galvão MS; Department of Food Engineering, Technology Center, Federal University of Paraiba (UFPB), João Pessoa, Paraiba, Brazil., Pedrão MR; Graduate Program of Food Technology, Federal University of Technology-Paraná (UTFPR), Londrina, Paraná, Brazil., Lemos ALDSC; Meat Technology Center, Institute of Food Technology (ITAL), Campinas, São Paulo, Brazil., Madruga MS; Department of Food Engineering, Technology Center, Federal University of Paraiba (UFPB), João Pessoa, Paraiba, Brazil.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Nov 18. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 18.
Autor:
SANTOS, R. F., OLIVEIRA, C. F., VARÉA, G. S., ORRADI DA SILVA, M. L. C., IDA, E. I., MANDARINO, J. M. G., CARRÃO-PANIZZI, M. C., RIBEIRO, M. L. L.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::87faf2706ee6beb480f316e105dc46b0
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/969098
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/969098
Autor:
CZAIKOSKI, K., LEITE, R. S., MANDARINO, J. M. G., CARRÃO-PANIZZI, M. C., SILVA, J. B. da, IDA, E. I.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c11e17b77db78950400400afdf6cc336
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968979
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/968979
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6ca605ff9ad6bec8864bc6508888fc9a
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/930991
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/930991
Autor:
SANTANA, A. C., CARRÃO-PANIZZI, M. C., MANDARINO, J. M. G., LEITE, R. S., SILVA, J. B. da, IDA, E. I.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
The shelf-life of the vegetable-type soybean pods stored under different conditions was evaluated by chemical characteristics and color. The pods were harvested in the R6 stage and stored either at 30 or 7ºC for 9 d. After the storage period, the po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9d10c75b5e38fd5aadf6edf1fb795de2
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/928849
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/928849
Autor:
SANTANA, A. C., CARRÃO-PANIZZI, M. C., MANDARINO, J. M. G., LEITE, R. S., SILVA, J. B. da, IDA, E. I.
Publikováno v:
Repositório Institucional da EMBRAPA (Repository Open Access to Scientific Information from EMBRAPA-Alice)
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuária (Embrapa)
instacron:EMBRAPA
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::301d9b342c89e86b51267b51d22b9d18
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/931009
http://www.alice.cnptia.embrapa.br/alice/handle/doc/931009