Zobrazeno 1 - 10
of 4 938
pro vyhledávání: '"ICMSF"'
Autor:
A. Garrido Fernández
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 67, Iss 3, Pp e155-e155 (2016)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d968138e30b9487d8e3347563fb81c44
Publikováno v:
UMYU Journal of Microbiology Research, Vol 8, Iss 2 (2023)
Foods are substances that when consumed provide the body with nutrients for growth and development. Foods for consumption should be within the acceptable limit of microbial load, exceeding it may lead to food-borne intoxication and illness. This stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12a649da84544c36a65e877444498705
Autor:
M. Boothroyd, Patricia N. Sado, W. H. Sperber, Dean E. Wagner, J.-Y. D'aoust, H. J. Beckers, Alice B. Moran, G. E. Spain, P. Vassiliadis, A. Mates, C. R. McKEE, Christer Wiberg
Publikováno v:
Journal of food protection. 46(5)
Twelve laboratories from 7 countries compared the productivity of refrigerated (72 h at 5 to 10°C) preenrichment and enrichment broth cultures with a standard cultural procedure for detection of Salmonella in 466 naturally contaminated low and high
Publikováno v:
Journal of food protection. 42(8)
Results of two international collaborative studies on the MPN technique for determination of coliforms in foods are reported. Three methods involving use of different presumptive and confirmatory media were compared. Results of one collaborative stud
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fumiko Kasuga
Publikováno v:
Japanese Journal of Food Microbiology. 26:159-162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.