Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"IC-HRMS"'
Autor:
Elena Butovskaya, Mara Gasparini, Barbara Angelone, Gabriella Cancemi, Vito Tranquillo, Giovanni Prestini, Filippo Bosi, Simonetta Menotta
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 24, p 4448 (2023)
Intensive agricultural practices, such as pesticides use, may negatively affect bee health and hive products. Glyphosate is one of the most widely used polar pesticides applied in crops for weed control. In this study, honey samples, collected from b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79f8ccb61d4b457b94d97250978ea7da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria Nobile, Luigi Danesi, Radmila Pavlovic, Giacomo Mosconi, Federica Di Cesare, Francesco Arioli, Roberto Villa, Luca Maria Chiesa, Sara Panseri
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 18, p 2741 (2022)
Chlorates and perchlorates are endocrine disruptors and emerging environmental contaminants found in various types of foods, including milk and dairy products. The presence of chlorate has been associated with the use of chlorine-based sanitizers to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97a176ef094747089335677899f998e2
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2385 (2022)
The new scenario for global food production and supply is decidedly complex given the current forecast of an increase in food fragility due to international tensions. In this period, exports from other parts of the world require different routes and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f36cdac416e240399de3bed6cc1fe878
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara Panseri, Radmila Pavlovic, Marta Castrica, Maria Nobile, Federica Di Cesare, Luca Maria Chiesa
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1219 (2021)
Milk and its derivatives are the basis of human nutrition since childhood. Given their importance within a balanced diet, the determination of carbohydrates in milk and its derivatives is fundamental for two reasons: one of alimentary origin related
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67fb89c0bb1a455eb75a01a5001be4e5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.