Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"I.Z. Yusuf"'
Publikováno v:
Food Control. 3:149-152
Flours that form the staple foods of Nigerians were sampled from the market to assay for Bacillus cereus contamination and the ability of the toxigenic strain to survive their normal cooking temperatures. Out of a total of 300 samples collected, five
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; Apr2010, Vol. 40 Issue 3, p323-329, 7p
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; Sep2008, Vol. 38 Issue 5, p458-472, 15p
Publikováno v:
Nutrition & Food Science; Jul2007, Vol. 37 Issue 4, p272-281, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.