Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"I.W. Sutherland"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. 73:103-110
Intact gellan gum (0.1% m/v) was detectable by capillary electrophoresis (CE) with UV detection. Characteristic tetrasaccharide fragments, prepared with a newly characterised gellan-degrading enzyme, provided a clearer signal that was detectable in c
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 10:117-122
Small deformation rheology and measurement of critical gelling concentrations has been carried out to study the interactions between solutions of microbially cultured variant xanthans and chemically modified samples of this polymer, with three plant
Autor:
I.W. Sutherland
Publikováno v:
Advances in Microbial Physiology Volume 8 ISBN: 9780120277087
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cbed36a5e2e0c8d35e5033e8ea92bfee
https://doi.org/10.1016/b978-044451967-2/00133-1
https://doi.org/10.1016/b978-044451967-2/00133-1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.W Sutherland
Publikováno v:
International Biodeterioration & Biodegradation. 39:84-85
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.