Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"I.T. Karaeva"'
Publikováno v:
KnE Life Sciences. :31-39
The paper provides a scientific foundation for an integrated approach to the problem of expanding the range of bread for special purposes, including that for patients with celiac disease. The high cost of gluten-free foreign products makes rational u
Publikováno v:
STATE AND DEVELOPMENT PROSPECTS OF AGRIBUSINESS. In the frame of the XXIII Agribusiness Forum of the South of Russia and the Exhibition «Interagromash» Volume 1.
The effect of enzymes with amylolytic activity on the degree of hydrolysis of white corn flour in order to improve the quality of gluten-free bread for special nutrition was studied. Starch was hydrolyzed using mushroom α-amylase and glucoamylase in
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.