Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"I.J. Xavier"'
Autor:
G.G. Khachatourians, I.J. Xavier
Publikováno v:
Journal of Rapid Methods & Automation in Microbiology. 11:47-52
A two-dimensional gel electrophoresis (2-DGE) technique is described here that combines isoelectric focusing (IEF) based separation of proteins using the PhastGel IEF in the first dimension and the Criterion precast mini-gels in the second dimension.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 64:1005-1009
Extractability of sarcoplasmic and myofibrillar proteins was reduced in postrigor turkey breast meat held at 40 °C for as short as 30 min. These reductions in protein extractability were successfully detected, using either a filtration-based methodo
Autor:
I.J. Xavier, S. Anthoni Raj
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. 19:381-389
The enzymes amylase, protease, phosphatase and β-glucosidase in rough rice (paddy) were activated during the soaking step of parboiling. The extent of activation of these enzymes varied with the soaking duration and the parboiling methods adopted. H
Autor:
I.J. Xavier, S.C. Ingham
Publikováno v:
Food Microbiology. 10:223-228
D-value (decimal reduction time) was determined for Salmonella enteritides ATCC # 4931 at 52, 54, 56 and 58°C in skim milk and casein peptone soymeal peptone broth supplemented with 0·6% yeast extract (CASO-YE). Four combinations of heating conditi
Autor:
Galita, Grzegorz1 (AUTHOR) grzegorz.galita@umed.lodz.pl, Sarnik, Joanna2 (AUTHOR) joanna.sarnik@umed.lodz.pl, Brzezinska, Olga2 (AUTHOR) olga.brzezinska@umed.lodz.pl, Budlewski, Tomasz2 (AUTHOR) tomasz.budlewski@umed.lodz.pl, Poplawska, Marta3 (AUTHOR) marta.poplawska@umed.lodz.pl, Sakowski, Sebastian4,5 (AUTHOR) sebastian.sakowski@wmii.uni.lodz.pl, Dudek, Grzegorz4 (AUTHOR) grzegorz.dudek@wmii.uni.lodz.pl, Majsterek, Ireneusz1 (AUTHOR) ireneusz.majsterek@umed.lodz.pl, Makowska, Joanna2 (AUTHOR) joanna.makowska@umed.lodz.pl, Poplawski, Tomasz6 (AUTHOR) tomasz.poplawski@umed.lodz.pl
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Mar2024, Vol. 25 Issue 5, p2619. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.