Zobrazeno 1 - 10
of 794
pro vyhledávání: '"I.J. Gordon"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.J. Gordon
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss , Pp s372-s382 (2018)
With the growing human population, and their improving wealth, it is predicted that there will be significant increases in demand for livestock products (mainly meat and milk). Recent years have demonstrated that the growth in livestock production ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3b46e6028144e6c9a9eed59a1cb27a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 3, Pp 480-485 (2010)
The spatial heterogeneity of grasslands determines the abundance and quality of food resources for grazing animals. As plants mature, they increase in mass, which allows greater instantaneous intake rates, but the cell wall concentrations increase to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b3aa50435074c44864beab043700173
Autor:
N. Edouard, G. Fleurance, W. Martin-Rosset, P. Duncan, J.P. Dulphy, S. Grange, R. Baumont, H. Dubroeucq, F.J. Pérez-Barbería, I.J. Gordon
Publikováno v:
Animal, Vol 2, Iss 10, Pp 1526-1533 (2008)
Food intake is a key biological process in animals, as it determines the energy and nutrients available for the physiological and behavioural processes. In herbivores, the abundance, structure and quality of plant resources are known to influence int
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4aac5c02626489bae775d32496d1610