Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"I.I. Ruiz-López"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100472- (2024)
This study aimed to develop and evaluate ''functional'' beverages made from a blend of soursop (Annona muricata L.), whey, and/or inulin using a selected Lactobacillus strain. To achieve this objective, various steps were conducted: 1) analysis of so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c47b990ed614ea4a04b1af2071bd926
Autor:
D. Cruz, H.B. Ortiz-Oliveros, R.M. Flores-Espinosa, P. Ávila Pérez, I.I. Ruiz-López, K.F. Quiroz-Estrada
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 34, Iss 4, Pp 101966- (2022)
In this work, the synthesis of Ag/TiO2 photocatalysts by the modified combustion method for the degradation of dyes in water is presented. Three composite photocatalysts were prepared using silver concentrations of 0.05 mmol, 0.1 mmol, and 0.2 mmol.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/291b3d60cbb248d9bd107bd9e44e9d09
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 74, Iss , Pp 105575- (2021)
In this study, the convective heating/cooling process assisted by US irradiation is analyzed with the aims of developing a new convective heat transfer correlation. Heat transfer experiments were conducted with different copper machined geometries (c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03a3cb94fcc64cfdadeeaf43bfbde19b
Autor:
A. Escobedo-Morales, I.I. Ruiz-López, M.deL. Ruiz-Peralta, L. Tepech-Carrillo, M. Sánchez-Cantú, J.E. Moreno-Orea
Publikováno v:
Heliyon, Vol 5, Iss 4, Pp e01505- (2019)
An automated method to determine the band gap energy (Eg) of pure and mixed powder compounds using diffuse reflectance spectroscopy is presented. This method is based on a five-step algorithm that mimics the judgment made by an expert analyst in iden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6e22d2bcf5f4927b93ffae1d3ee4bab
Autor:
P. Hernández-Carranza, G. Fierro-Corona, D. Tapia-Maruri, I. Ruiz-Martínez, S.V. Ávila-Reyes, I.I. Ruiz-López, C.E. Ochoa-Velasco
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology.
Autor:
J. Carrillo-Ahumada, C. Nolasco-Hipólito, G. Reynoso-Meza, I.I. Ruiz-López, M.A. García-Alvarado
Publikováno v:
ISA Transactions.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R.A. Luna-Domínguez, P. Hernández-Carranza, R. Ávila-Sosa, R. Valadez-Blanco, I.I. Ruiz-López, C.E. Ochoa-Velasco
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 86:103378
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.