Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"I.I. Dafwang"'
Publikováno v:
Nigerian Journal of Animal Production. 35:217-223
The objective of this study was to determine the effect of duration of cooking of various varieties of Lablab purpureus beans at 1000 on their antinutritional factor compositions. Nine different varieties of Lablab purpureus beans were subjected to c
Publikováno v:
International Journal of Poultry Science. 9:809-812
Publikováno v:
Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. 3:85-91
Autor:
F.O. Abeke, B.I. Nwagu ., S. O. Ogundipe, A.A. Sekoni, I.I. Dafwang, O.O. Oni, I. A. Adeyinka, A. Abeke
Publikováno v:
Asian Journal of Poultry Science. 2:10-16
Publikováno v:
American Journal of Food Technology. 3:42-49
Publikováno v:
Asian Journal of Animal and Veterinary Advances. 3:9-16
Autor:
O.O. Oni, F.O. Abeke, S. Oladele ., I.I. Dafwang, A. Abeke, S. O. Ogundipe, A.A. Sekoni, I. A. Adeyinka
Publikováno v:
Journal of Biological Sciences. 7:562-565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.