Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"I.G. Mandala"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I.G. Mandala, S.V. Protonotariou
Physical properties of foods are inevitably involved in food-processing operations, giving useful information on how to handle a raw material and they affect how food will be processed, stored, and consumed. They include thermal, mass, structural, op
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1656ded9d421956b5f9ead1e1e190f4e
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818473-8.00015-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818473-8.00015-3
Autor:
Sara Aghajanzadeh, Canan Albayram Tiryaki, Elham Alehosseini, Neda Aliabbasi, Noemi Baldino, Deniz Cekmecelioglu, Bruno de Cindio, Zahra Emam-Djomeh, Ali Esin, Arturo Esnoz-Nicuesa, Domenico Gabriele, Maria C. Giannakourou, Eleni Gogou, Asunción Iguaz-Gaínza, Seid Mahdi, Antonio López-Gómez, Francesca Romana Lupi, Narjes Malekjani, I.G. Mandala, Ginés Benito Martínez-Hernández, Zahra Mohammadi, Helena Nuñez, S.V. Protonotariou, Hosahalli S. Ramaswamy, Cristian Ramírez, Azadeh Ranjbar Nedamani, Ricardo Simpson, Petros S. Taoukis, Nantawan Therdthai, Mahir Turhan, Hamed Vatankhah, Aman Mohammad Ziaiifar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5a989d1d9a8c5942be11714447f45776
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818473-8.09991-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818473-8.09991-6
Autor:
I.G. Mandala, M. Daouaher
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 27:229-245
The influence of low sugar raisins (LSR) on the physical properties of cakes containing different quantities of raisins (0-25%) during a short storage of 7 days was investigated. Porosity, crumb density, moisture content, sorption isotherms of raisin
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 28:305-317
The rheological properties of beds of Sun-dried Sultana and Corinth raisins equilibrated to various moisture levels were investigated. Raisin beds of fixed bulk density at various configurations were compressed in a cylindrical test cell, and the app
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.