Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"I.A.D.S.R. Gunathilake"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 4, Iss , Pp 100658- (2024)
Cassava starch based biodegradable films with antimicrobial properties were developed by the casting technique with the addition of Ocimum tenuiflorum organic extract (0 to 3 %). Tensile Strength (TS), Elongation at break (EB), Young modulus (YM), Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6e41e576e3e8440ab6635afd88aa7de5
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100531- (2023)
The impact of rice bran stabilization thermal treatments on oxidative stability, extractability, and antioxidant potential was investigated. Freshly milled rice bran samples of the variety “Ld 368 –red” were subjected to four heat treatments: s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a070f81f38f84026ae1af9f8a4b2e930
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.