Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"I.A.A. Abou Ayana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Science. 9:32-44
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 3:623-635
Autor:
A. A. Gamal El Deen, I.A.A. Abou Ayana
Publikováno v:
International Journal of Dairy Science. 6:112-123
Publikováno v:
International Journal of Dairy Science. 6:44-57
Autor:
A. A. Gamal El Deen, I.A.A. Abou Ayana
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 1:641-650
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 1:45-53
The effect of adding dried potato powder (DPP) on the chemical, microbiological qualities and organoleptic properties of six batches of processed cheese were made by using the same blend with exception of substituting varied amounts of Quark cheese i
Publikováno v:
Journal of Food and Dairy Sciences. 34:11089-11100
This study was carried out to determine the effect of various factors influencing the antibacterial activity of fermented milk with Bifidobacterium spp. 420 (bifidus) and with L. acidophilus 145(acidophilus) against eight test bacteria, viz Staphyloc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.