Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"I.A. King"'
Publikováno v:
British Journal of Dermatology. 103:505-516
SUMMARY A plasma membrane fraction from Malpighian cells has been isolated by differential and density gradient centrifugation of a pig epidermal homogenate. It was enriched in the marker enzymes 2-naphthylamidase, 5′-nucleotidase, phosphodiesteras
Publikováno v:
Journal of Investigative Dermatology. (2):131-135
Granular cells from pig and human epidermis were homogenized using a Stansted cell disrupter and a plasma membrane fraction was isolated by differential and gradient density centrifugation. The preparation of membrane sheets was substantially free of
Autor:
Anne Tabiowo, I.A. King
Publikováno v:
Biochimica et biophysica acta. 632(2)
1. 1. Slices of pig ear skin were cultured in the presence of D-[3H]glucosamine and the epidermis solubilised in 8 M urea/5% sodium dodecyl sulphate was analysed by polyacrylamide gel electrophoresis. A high molecular weight peak, previously shown to
Autor:
I.A. King
Publikováno v:
Cell Biology International Reports. 5:29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.