Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"I. Zabetakis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 81
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.R. Piggott, W.L.P. Bredie, P. Møller, E. Chambers, D. McGrew, M.G. O’Sullivan, E. Monteleone, B. Plutowska, W. Wardencki, D.K. Parker, A.C. Silva Ferreira, A.G.J. Tredoux, S. Furukawa, R.S. Jackson, I. Zabetakis, L. Lurton, G. Ferrari, G. Snakkers, M. Riu Aumatell, L. Louw, M.G. Lambrechts, C. Da Porto, Y. Xu, K. Ji, C. Bordeu, E. Agosín, G. Casaubon, J.B. Faria, S. Villanueva-Rodriguez, H. Escalona-Buendia, F.R. Jack, L. Ettinger Lieberman, D.I. Moskowitz, H.R. Moskowitz, H.J.H. MacFie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::743c5f4fa5006026d2a6d55f309ab8a2
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-85709-051-5.50024-9
Autor:
I. Zabetakis
In this chapter, the history, legislation and production of anise spirits are described with particular focus on the three main representatives of this class of spirits, namely pastis from France, and ouzo and tsipouro from Greece. Production procedu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::52c327c86c33df7112d19e1c60c8f21c
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.229
https://doi.org/10.1533/9780857095176.3.229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.