Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"I. Viera-Alcaide"'
Autor:
I. Viera-Alcaide, A. Hamdi, A. Jiménez-Araujo, R. Rodríguez-Arcos, J. A. Espejo-Calvo, R. Guillén-Bejarano
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e310-e310 (2019)
In the Nerpio region (Albacete, Spain), endogenous walnut cultivars have been grown since ancient times. None of them has been chemically characterized to valorize them in comparison to commercial varieties. In this work, 47 native (N) and 7 foreign
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a8c923a3b6f4104b662de82439cf116
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 2, Pp 127-137 (2013)
The triacylglycerols in the subcutaneous fat from Iberian pigs reared on four different feeding types, Montanera, Recebo, extensive Cebo and intensive Cebo, have been determined by gas chromatography with a flame ionization detector. Analyses were pe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/181c975407ef431083783d47dceef6e2
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 60, Iss 1, Pp 68-76 (2009)
The n-Alkene content in samples of subcutaneous fat corresponding to 755 castrated male Iberian pigs has been determined by an off-line combination of HPLC and GC method. The samples corresponded to three groups based on the type of feeding during th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6e33a5872b241ccbe4859712ec75604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Viera-Alcaide, A. Hamdi, A. Jiménez-Araujo, R. Rodríguez-Arcos, J. A. Espejo-Calvo, R. Guillén-Bejarano
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Grasas y Aceites; Vol. 70 No. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites; Vol. 70 Núm. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e310-e310 (2019)
instname
Grasas y Aceites; Vol. 70 No. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites; Vol. 70 Núm. 3 (2019); e310
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 70, Iss 3, Pp e310-e310 (2019)
SUMMARY In the Nerpio region (Albacete, Spain), endogenous walnut cultivars have been grown since ancient times. None of them has been chemically characterized to valorize them in comparison to commercial varieties. In this work, 47 native (N) and 7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a777d674c20538e9dcdc46f9646f2cd
http://hdl.handle.net/10261/196066
http://hdl.handle.net/10261/196066
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
I. Viera Alcaide, Manuel León-Camacho, E. Graciani Constante, José Ríos, Isabel M. Vicario, A. Gamero-Pasadas
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 1123:82-91
Hydrocarbons in fresh subcutaneous fat of Iberian pig have been analyzed by GC–MS after fractionation of the unsaponifiable fraction with a new off-line combination of HPLC and GC method. The new method proposed improves the recovery and simultaneo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.