Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"I. Vendel"'
Autor:
P. Janssens, M. Boonen, D. Bylemans, P. Melis, T. Van Delm, I. Vendel, M. Hertog, H. Vandendriessche
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :445-452
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Aroma is an important quality aspect of fresh produce and plays an important role in postharvest research. Volatile organic compounds (VOCs) can serve as markers for fermentation and disorders occurring during postharvest storage and play an importan
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::add42d9a981ab732b171232f0ec0b08e
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/635219
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/635219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.