Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"I. Van Opstal"'
Autor:
I. Van Opstal, Filip Poschet, A. Van Loey, Chris W. Michiels, J.F. Van Impe, A.H. Geeraerd, B. Ly-Nguyen, Marc Hendrickx, Vasilis P. Valdramidis
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 78:1010-1021
In this research the combined mild heat and high pressure (HP) treatment of two food processing targets is under study: one microbiological safety target (Escherichia coli K12) and one quality related target (carrot Pectin Methylesterase, PME). A pol
Publikováno v:
Journal of Applied Microbiology. 101:242-250
Aims: To study the bactericidal properties of the lactoperoxidase (LPER)-thiocyanate and soybean peroxidase (SBP)-thiocyanate systems at low pH, their efficiency for inactivation of Escherichia coli and Shigella in acidic fruit and vegetable juices,
Autor:
Abram Aertsen, David Marquenie, Barbara Masschalck, I. Van Opstal, B. De Ketelaere, L. Duong Thi Phuong, Ann M.J. Diels, Chris W. Michiels, Kristien M. F. A. Reyns, Elke Y. Wuytack
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 66:31-37
We have studied sublethal injury in Salmonella enterica serovar Typhimurium caused by mild heat and by different emerging nonthermal food preservation treatments, i.e., high-pressure homogenization, high hydrostatic pressure, pulsed white light, and
Publikováno v:
Communications in agricultural and applied biological sciences. 68(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.