Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"I. Tuler-Perrone"'
Autor:
Frédéric Gaucheron, Arlette Leduc, Anne-Cécile Santellani, Anne Dolivet, Romain Jeantet, I. Tuler-Perrone, Pierre Schuck, Gaëlle Tanguy
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, Elsevier, 2019, 116, pp.175-183. ⟨10.1016/j.foodres.2018.08.009⟩
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Food Research International, Elsevier, 2019, 116, pp.175-183. ⟨10.1016/j.foodres.2018.08.009⟩
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
When dairy powders are produced, the mineral fraction undergoes strong modifications during the vacuum concentration step, leading to the fouling of falling film evaporators. The objective of this study was to determine the nature of the deposits for
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dd10b11d592fc6d2daadc525a21dcfa8
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01860007/file/S096399691830615X.pdf
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01860007/file/S096399691830615X.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arantes, Valdeir, Las-Casas, Bruno, Dias, Isabella K. R., Yupanqui-Mendoza, Sergio Luis, Nogueira, Carlaile F. O., Marcondes, Wilian F.
Publikováno v:
Chemical Communications; 9/16/2024, Vol. 60 Issue 72, p9704-9732, 29p