Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"I. Tseti"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Constantinos A. Dimitriou, Ioanna Andreadou, Alexios-Leandros Skaltsounis, M Tsoumani, Panagiota-Efstathia Nikolaou, Nikolaos Kostomitsopoulos, Ignatios Ikonomidis, Efstathios K. Iliodromitis, A Christodoulou, Panagiotis Efentakis, Maria Halabalaki, I. Tseti
Publikováno v:
European Heart Journal. 42
Background/Introduction The main bioactive compounds of olive products, oleuropein (OL), hydroxytyrosol (HT), oleocanthal (OC) and oleanolic Acid (OA) exert multiple benefits in cardiovascular diseases. However, their potential cardioprotective effec
Autor:
Ioannis Kostopoulos, AL Skaltsounis, Ourania E. Tsitsilonis, Antigone Lazou, M Tsoumani, Anastasia Zoga, Andreas Papapetropoulos, Ioanna Papatheodorou, Panagiota-Efstathia Nikolaou, Ioanna Andreadou, Efstathios K. Iliodromitis, Anastasios Georgoulis, T Dermintzoglou, I. Tseti, Panagiotis Efentakis
Publikováno v:
European Heart Journal. 42
Background/Introduction Oleuropein (oleu), the main polyphenolic constituent of olive, has cardioprotective effects against ischemia (I) – reperfusion (R) injury (IRI) when administered chronically. Purpose We aimed to assess the cardioprotection a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikolaos Kostomitsopoulos, Rafael León, A. Rizakou, Georgia Valsami, H. Skaltsa, Eirini Christodoulou, Nikolaos P E Kadoglou, Ioanna Andreadou, I. Tseti, Evangelos Balafas, Panagiotis Efentakis, Manuela G. López, Athanasia Chatzianastasiou, Efstathios K. Iliodromitis
Publikováno v:
Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases. 27:919-929
Background and aims Saffron is an antioxidant herbal derivative; however, its efficacy as a nutritional cardioprotective agent has not been fully elucidated. We investigated the cardioprotective properties of a standardized saffron aqueous extract (S
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.