Zobrazeno 1 - 10
of 100
pro vyhledávání: '"I. Tewfik"'
Autor:
Ahmed A.M. Gomaa, Ali A. Rashwan, Mostafa I. Tewfik, Diaa E. Abou-Kassem, Islam M. Youssef, Ayman S. Salah, Haifa E. Alfassam, Hassan A. Rudayni, Ahmed A. Allam, Ayman E. Taha, Mahmoud Moustafa, Mohammed O. Alshaharni, Mohamed E. Abd El-Hack, Mohamed M. El-Mekkawy
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 8, Pp 103858- (2024)
ABSTRACT: This investigation aimed to evaluate the impact of immersion (IM) riboflavin treatment on the hatchability, production efficiency, and carcass characteristics of Japanese quail eggs. A total of 260 eggs of Japanese quail birds were used for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b592cd8006b465d97ea8ce8f5b9ce67
Publikováno v:
Food Research. 7:64-70
Kombucha is a fermented drink made out of tea leaves, although recently other alternatives were considered as substitutes, such as fruits. Using different types of fruit could affect the characteristics of fruit-based kombucha. This study investigate
Publikováno v:
Food Research. 7:91-95
Meat analog (MA) is an innovative, versatile food product that has a texture, colour, and flavor which resembles beef but made from vegetable ingredients. MA can be prepared by combining the flour of sweet potato with gluten. To enhance the colour of
Autor:
I. Kuswardani, F. Yuwono, N.E. Dharmawan, I. Nugerahani, S. Ristiarini, I. Srianta, I. Tewfik
Publikováno v:
Food Research. 7:8-13
Healthy lifestyle and consumption of fermented products, is the trend that is popular among health-conscious individuals. Monascus fermented durian seed (MFDS) is a fermented product of durian seed using the Monascus purpureus culture. Even though MF
Publikováno v:
Food Research. 7:67-73
The aim of this study was to evaluate the immunomodulatory property of sauerkraut (in the presence and absence of Lactobacillus casei culture) on Escherichia coli infected Balb -C mice. Fermentation of freshly washed, shredded cabbage was fulfilled b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.