Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"I. Taverniers"'
Autor:
O. Abbas, G.A. Abernethy, J. Amaral, I. Amin, M.L. Ashour, V. Baeten, J.G. Bendall, L. Bontempo, T. Brendel, S. Broeders, T. Cajka, F. Camin, S. Circi, D. Cozzolino, A. Dankowska, D. Deforce, M. De Loose, S.R. Delwiche, G. Downey, L. Dugo, T. Dymerski, S.H. El-Ahmady, M. Espiñeira, C. Fanali, O. Fiehn, M.-A. Fraiture, M.M. Giusti, P. Herman, S.E. Holroyd, D.W. Lachenmeier, F. Lago, K.H. Laursen, E. Maestri, I. Mafra, L. Mannina, N. Marmiroli, M.J. Martelo-Vidal, L. Meira, L. Mondello, M. Muilwijk, W.F. Nader, J. Namieśnik, T. Nur Azira, M.B.P.P. Oliveira, P. Oliveri, V.A. Parvathy, A.M. Pustjens, K. Riddellova, P. Rinke, L.E. Rodriguez-Saona, N.H. Roosens, A. Roßmann, B. Sasikumar, R. Schubbert, T.E. Sheeja, M. Shotts, M.R. Showalter, R. Simonetti, M. Śliwińska, A.P. Sobolev, V.P. Swetha, I. Taverniers, F. Ulberth, S.M. van Ruth, M. Vázquez, W. Wardencki, Y. Weesepoel, P. Wiśniewska
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5a6de49fccdc91f9d3e2522b702b6b3b
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100220-9.01002-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100220-9.01002-x
Autor:
M. Van den Bulcke, G. Bellocchi, G. Berben, M. Burns, K. Cankar, M. De Giacomo, K. Gruden, A. Holst-Jensen, A. Malcewsky, M. Mazzara, R. Onori, N. Papazova, E. Parlouer, I. Taverniers, S. Trapmann, D. Wulff, D. Zhang
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::bef62e464fcc7864138eb6a68113949f
https://doi.org/10.1002/9781118373781.ch17
https://doi.org/10.1002/9781118373781.ch17
Publikováno v:
Communications in agricultural and applied biological sciences. 76(1)
Publikováno v:
Mededelingen (Rijksuniversiteit te Gent. Fakulteit van de Landbouwkundige en Toegepaste Biologische Wetenschappen). 66(3b)
For the quantification of genetically modified organisms (GMOs) in foods and feeds, real-time PCR is currently the most widely applied technique. To obtain a % of GMO, a GMO-specific target sequence is quantified relatively to a species-specific sequ
Autor:
I TAVERNIERS
Publikováno v:
TrAC Trends in Analytical Chemistry.
Publikováno v:
International journal of food microbiology. 66(1-2)
This study investigated the growth and survival of E. coli O157:H7 exposed to a combination of suboptimal factors (22 degrees C, 7 degrees C, -18 degrees C/0.5% NaCl, 5.0% NaCl/pH 7.0, pH 5.4, pH 4.5/addition of lactic acid) in a simulation medium fo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.