Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"I. Stavros"'
Autor:
Sherman Leonard, J. R. Heil, J. Alford, T. Wolcott, Michael O'Mahony, I. Stavros, K. Klapman-Baker, L. Buteau
Publikováno v:
Journal of Food Science. 48:1626-1631
Seven peach varieties were canned conventionally with added syrup or added water and using high vacuum flame sterilization (HVFS) with and without added syrup. The treatments were assessed for sweetness, sourness, odor intensity, darkness of color, f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.