Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"I. Soural"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alice Čížková, J. Souček, Vladimir Masan, Patrik Burg, Vladimir Višacki, Ondrej Ponjičan, Aleksandar Sedlar, I. Soural, L. Červinka
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 50:484-493
Sauvignon Blanc represents an important grape variety. The wine made from this variety is known to have a wide range of aroma profiles from nettles to tropical fruits. Beside the raw material quality (grapes), the quality of wines can be fundamentall
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :157-166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 48:221-228
This study contains data of seven blue cultivars of table grape (Vitis vinifera L. and Vitis labrusca L.): Attika, Early Cardinal, Eszter, Chasselas rose, Konigliche Esther, Muscat bleu, and Nero. The following were determined in intact berries: mali
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 45:85-92
This study presents findings from comparing the properties of anthocyanin pigments: i. malvidin-3-glucoside (Mal-3-G), the most significant anthocyanin present in young red wine; ii. Vitisin A (5-carboxypyranomalvidin-3-glucoside), a major product fr
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :527-534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Czechoslovak Journal of Physics. 56:B871-B876
The DC post-discharge in pure nitrogen was studied in a Pyrex discharge tube with molybdenum hollow electrodes at the pressure of 980 Pa and the discharge current of 160 mA. Besides the emission enhancement at the pink afterglow position at about 5 m
Publikováno v:
IEEE Transactions on Plasma Science. 42:2384-2385