Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"I. Sodi"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 12, Pp 8239-8248 (2023)
ABSTRACT: Milk contains several components that are important for human nutrition and health. To date, studies on organic and conventional milk have focused on their gross composition and fatty acid content, but little attention has been paid to the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82fa8f8268a74f8fb681edb3bb07da45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Anedotti, Riccardo Saccardi, A. Gelli, I. Sodi, C. Camarlinghi, Serena Urbani, L. Bianchi, P. Bufano, Michela Santosuosso, S. Dal Pozzo
Publikováno v:
Transfusion and Apheresis Science. 50:S28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.