Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"I. Sláviková"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 18, Iss 4, Pp 129-136 (2000)
A strain usable for fermentation of highly concentrated substrates by very-high-gravity fermentation technology (VHG) was selected on the basis of fermentation activity of the strains at high initial substrate concentrations and in the presence of ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26280edefd504f279462ba7715a9c759
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 18:129-136
A strain usable for fermentation of highly concentrated substrates by very-high-gravity fermentation technology (VHG) was selected on the basis of fermentation activity of the strains at high initial substrate concentrations and in the presence of ex
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.