Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"I. Schiona"'
Autor:
Elizabeth H. Zandstra, R.A. de Wijk, I. Schiona, Garmt Dijksterhuis, Michel Visalli, Daisuke Kaneko, M. van Zoggel
Publikováno v:
Food Quality and Preference, 75, 170-178
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2019, 75, pp.170-178. ⟨10.1016/j.foodqual.2019.02.019⟩
Food Quality and Preference 75 (2019)
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2019, 75, pp.170-178. ⟨10.1016/j.foodqual.2019.02.019⟩
Food Quality and Preference 75 (2019)
International audience; Background: Real-life human eating behaviour does not take place in a vacuum, rather it happens in context. The context in which consumers eat their foods influences the acceptance of the consumed foods. Consequently, consumer
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d06fd7255f43624eadfb18507266b4f4
https://research.wur.nl/en/publications/food-perception-and-emotion-measured-over-time-in-lab-and-in-home
https://research.wur.nl/en/publications/food-perception-and-emotion-measured-over-time-in-lab-and-in-home
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.