Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"I. Reyes‐Ocampo"'
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 42:e12954
Publikováno v:
Journal of Physics: Conference Series. 790:012028
This work describes a rheological characterization in terms of shear and extensional properties of whole milk, modified with food grade thickening agents (xanthan and carboxymethyl cellulose) with the purpose of being utilized in dysphagia treatment.
Publikováno v:
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.12
UAM
Redalyc-UAM
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.12
""
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b4e1e242afc03e005f5197fe7ffe525b
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62028007005
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62028007005
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.