Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"I. Potoroko"'
Autor:
M. T. Velyamov, L. A. Kurasova, I. Potoroko, Sh. M. Velyamov, A. Zh. Sarsenova, A. B. Tagayeva
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 1, Pp 22-28 (2022)
The development of technology for obtaining a biologically valuable product (lycopene containing dry powder) based on the processing of vegetable products (tomato pomace) will undoubtedly have a beneficial effect on the successful development of scie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33cc0c6261a444b0b7284cf8fc3466dd
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 86, Iss , Pp 106000- (2022)
The use of ultrasound to intensify the germination process of Triticum aestivum L. wheat was studied. This method of controlled germination can be used in several sectors of food industry, in particular in bakery. The effect of low-frequency ultrasou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49798a4851a94dd0a99cb8b2f59640fe
Publikováno v:
6th Smart Cities Symposium (SCS 2022).
Publikováno v:
“TOPICAL ISSUES OF THERMOPHYSICS, ENERGETICS AND HYDROGASDYNAMICS IN THE ARCTIC CONDITIONS”: Dedicated to the 85th Birthday Anniversary of Professor E. A. Bondarev.
Publikováno v:
“TOPICAL ISSUES OF THERMOPHYSICS, ENERGETICS AND HYDROGASDYNAMICS IN THE ARCTIC CONDITIONS”: Dedicated to the 85th Birthday Anniversary of Professor E. A. Bondarev.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY (FSAB 2021).
Creating conditions to ensure the bioactivity of microorganisms used in food production technologies of different composition contributes to the accumulation of a whole complex of biologically active substances (BAS) in the final product by regulatin
Publikováno v:
INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY (FSAB 2021).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.