Zobrazeno 1 - 10
of 235
pro vyhledávání: '"I. Monteleone"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. Pacifico, F. Laudisi, E. Franze, C. Maresca, A. Luiz-Ferreira, L. Tomassini, A. Ortenzi, A. Colantoni, G.S. Sica, I. Monteleone, G. Monteleone, C. Stolfi
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 55:S115-S116
Autor:
F. Laudisi, C. Maresca, T. Pacifico, C. Stolfi, A. Di Grazia, E. Franze, A. Colantoni, A. Ortenzi, I. Monteleone, G. Monteleone
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 55:S141-S142
Autor:
Grazia A. Di, Fusco D. Di, F. Laudisi, M. Colella, V. Formica, C. Maresca, E. Franze, T. Pacifico, S. Salvatori, E. Troncone, C. Stolfi, I. Monteleone, G. Monteleone
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 55:S101-S102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Laudisi, C. Stolfi, M.C. Fantini, C. Maresca, T. Pacifico, E. Lolli, A. Colantoni, A. Ortenzi, I. Monteleone, G. Monteleone
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 55:S141
Autor:
C. Maresca, M. Colella, F. Laudisi, D. Di Fusco, E. Franzé, A. Di Grazia, T. Pacifico, E. Lolli, F. Zorzi, S. Salvatori, C. Stolfi, I. Monteleone, G. Monteleone
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 55:S101
Autor:
D. Di Fusco, M.T. Segreto, G. Di Maggio, C. Maresca, A. Di Grazia, M. Colella, C. Stolfi, G. Monteleone, I. Monteleone
Publikováno v:
Digestive and Liver Disease. 55:S148
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 4, Pp 369-377 (2013)
The effect of different irrigation and pruning strategies on the amount of substances related to the oxidative stability of virgin olive oils of the variety Farga (polyphenols, chlorophylls, carotenoids and fatty acids), was analyzed. Four treatments
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbe99b186e42427a999a3f068e4999b2