Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"I. Maitre"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Ares, S. Ballay, N. Bellissimo, D. Blumenthal, M. Cadoret, P. Courcoux, C. Dehlholm, Julien Delarue, L. Demonteil, P. Faye, C.J. Findlay, M.B. Frøst, G. Gazano, A. Gere, D. Giacalone, L.M. Hamilton, A. Harizi, J.E. Hayes, N. Herbeth, S.R. Jaeger, J. Lahne, J.B. Lawlor, E. Loescher, S. Lê, T.M. Lê, I. Maitre, H.L. Meiselman, H. Moskowitz, S. Nicklaus, C. Petit, N. Pineau, B. Piqueras-Fiszman, P.H. Punter, E.M. Qannari, K.K. Rasmussen, D. Roberts, M. Rogeaux, P. Schlich, H. Stone, C. Sulmont-Rossé, R. Symoneaux, E. Teillet, A. Thomas, D.M.H. Thomson, B. Veinand, T. Worch, R. van Bommel
Publikováno v:
Rapid Sensory Profiling Techniques ISBN: 9780128219362
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1ad4cc3e1a04af5a712c64144c047a2a
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821936-2.50005-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-821936-2.50005-3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
H. Kautola, V. Vanwymelbeke, Jianshe Chen, D. Nowak, Laura Laguna, T. Pirttijärvi, I. Grabska-Kobylecka, M. Mingioni, R. Tahvonen, I. Maitre, Anwesha Sarkar, M. G. Artigas, T. Mäenpää, Eila Järvenpää
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 47:342-352
To maintain wellbeing, independence and nourishment of elderly population, one promising strategy is to provide home care by delivering food using “meals on wheels” (MoW) system. Even when the food is home-delivered, the difficulties encountered
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :193-200
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2017, 57, pp.8-16. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.11.005⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2017, 57, pp.8-16. ⟨10.1016/j.foodqual.2016.11.005⟩
“Mixed Profiling” (MP) is a descriptive profiling combining a pre-established list of descriptors scored by all tasters and the possibility for each panellist to add free descriptors. All the descriptors, free or not, are rated on an intensity sc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dffc7431f8bdf44616b9d4defba54557
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01606011
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01606011
Autor:
G. Ares, S. Ballay, B. Batalvi, M. Beg, D. Blumenthal, M. Cadoret, P. Courcoux, J. Delarue, C. Dehlholm, L. Ettinger Lieberman, P. Faye, M.B. Frøst, G. Gazano, D. Giacalone, J.E. Hayes, N. Herbeth, J. Hort, S.R. Jaeger, S. Kunze, J.B. Lawlor, S. Lê, T.M. Lê, E. Loescher, D. Lutsch, I. Maitre, H.R. Moskowitz, R. Möslein, S. Nicklaus, M. Ng, C. Petit, N. Pineau, B. Piqueras-Fiszman, P.H. Punter, E.M. Qannari, K.K. Rasmussen, M. Reisner, M. Rogeaux, P. Schlich, H. Stone, M. Strack, C. Sulmont-Rossé, R. Symoneaux, E. Teillet, D.M.H. Thomson, E. Vanzeveren, B. Veinand, T. Worch
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5cbb3b8b51e3dd1c5335edfec8803e1e
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-248-8.50027-7
https://doi.org/10.1016/b978-1-78242-248-8.50027-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.