Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"I. L. Nunes"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 64, Iss 4, Pp 387-394 (2013)
The characteristics of the quality of crude palm oil (CPO) and crude palm olein (CPOL) produced in the states of Bahia and Pará were investigated. Twelve oil samples were analyzed; 2 (CPO) were from Pará (produced industrially), while the other 10
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1888f35deeb541608a861da5e09dac83
Autor:
P. Q. M. Bezerra, L. Moraes, T. N. M. Silva, L. G. Cardoso, J. I. Druzian, M. G. Morais, I. L. Nunes, J. A. V. Costa
Publikováno v:
BioEnergy Research.
Publikováno v:
Inovações em ciência e tecnologia de alimentos ISBN: 9786585062046
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ad03c78e5efc26427af2b03c8683e097
https://doi.org/10.53934/786585062046-5
https://doi.org/10.53934/786585062046-5
Autor:
F. B. Schappo, J. L. Lima, R. Amancio, M. L. T. Silva, G. S. Fortunato, I. L. Nunes, M. M. C. Feltes
A castanha-do-brasil (Bertholletia excelsa) ou castanha do Pará é uma matéria-prima da sociobiodiversidade brasileira que apresenta alta qualidade nutricional. O presente trabalho objetivou elaborar a tabela nutricional de um bolo contendo castanh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1daf0bda2228ccf3c0d9ee7629a60354
https://doi.org/10.53934/9786599539657-94
https://doi.org/10.53934/9786599539657-94
Publikováno v:
8th International Symposium on Technological Innovation.
Publikováno v:
5th International Symposium on Technological Innovation.
Publikováno v:
Revista Gestão Inovação e Tecnologias. 4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.