Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"I. Kakadii"'
Autor:
R. Pavlyuk, V. Pogarskaya, V. Pavlyuk, A. Telenkov, A. Pogarskiy, I. Kakadii, T. Stukonozhenko
The new method and nanotechnology of healthul products "NatureSuperFood" – fruit and vegetable ice cream-sorbets are proposed and developed. The use of them allows obtaining the products with unique characteristics.The new types of sorbets are in n
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::24c4a6c76bff225694e2699a9357d723
The complex of BAR was determined in chlorophyll-containing vegetables (cabbage broccoli, spinach, Brussels sprouts, green bean beans). The presence of 100 grams of fresh airway complexes of the BAR (chlorophyll, phenolic compounds, L-ascorbic acid,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20dd6800bf34b5094921da74b40e8000
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemischer Informationsdienst. 16