Zobrazeno 1 - 10
of 305
pro vyhledávání: '"I. KLARIĆ"'
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 6, Iss 2, Pp 104-109 (2014)
The aim of this research was to investigate influence of different fermentation processes (by immobilized yeast cells and classical fermentation) and different cherry varieties (Maraska, Montmorencys and Kelleris) on the chemical and sensorial charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f7f1c0ef975432494282a335be1897b
Autor:
D. Šubarić, J. Babić, I. Klarić, Mirela Kopjar, Kristina Valek Lendić, A. Jozinović, Đurđica Ačkar
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 4, Iss 1, Pp 26-33 (2012)
The aim of this study was to determine the effect of buckwheat and chestnut flour addition to corn meal (ratio meal : flour = 70 : 30, 50 : 50 and 30 : 70) on extrudate properties. Blends (25 % moisture) were extruded at two temperature regimes: 80/9
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7edad17d16244c23aecc6c3f380a83e7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Prpić, Ada1, Škibola, Branka1
Publikováno v:
Medicina Fluminensis. 2024 Supplement 1, Vol. 60, p38-149. 112p.
Autor:
Rahmani, Vahideh1, Shahhosseini, Elham1 elhamshahhosseini1981@gmail.com, Sayyah-Melli, Manizheh1, Azizi, Hosein1, Vaezi, Maryam1, Jafari, Mehri1, Mostafa-Gharabaghi, Parvin1
Publikováno v:
Crescent Journal of Medical & Biological Sciences. Oct2024, Vol. 11 Issue 4, p215-220. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Jozinović, D. Šubarić, Đurđica Ačkar, J. Babić, I. Klarić, Mirela Kopjar, Kristina Valek Lendić
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science and Technology, Vol 4, Iss 1, Pp 26-33 (2012)
Croatian journal of food science and technology
Volume 4
Issue 1
Croatian journal of food science and technology
Volume 4
Issue 1
The aim of this study was to determine the effect of buckwheat and chestnut flour addition to corn meal (ratio meal : flour = 70 : 30, 50 : 50 and 30 : 70) on extrudate properties. Blends (25 % moisture) were extruded at two temperature regimes: 80/9
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::9f1a5cf2362603353bd4879464570ceb
https://www.bib.irb.hr/591257
https://www.bib.irb.hr/591257
Autor:
Vujić, Ana1 (AUTHOR) ana.vujic@biol.pmf.hr, Klasić, Marija1 (AUTHOR), Lauc, Gordan2,3 (AUTHOR), Polašek, Ozren4,5 (AUTHOR), Zoldoš, Vlatka1 (AUTHOR), Vojta, Aleksandar1,2 (AUTHOR) vojta@biol.pmf.hr
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2024, Vol. 25 Issue 18, p9988. 13p.
Autor:
Šafanda, Adam1 (AUTHOR), Kendall Bártů, Michaela1 (AUTHOR), Michálková, Romana1 (AUTHOR), Švajdler, Marián2 (AUTHOR), Shatokhina, Tetiana3 (AUTHOR), Laco, Jan4 (AUTHOR), Matěj, Radoslav1,5,6 (AUTHOR), Méhes, Gábor7 (AUTHOR), Drozenová, Jana5 (AUTHOR), Hausnerová, Jitka8 (AUTHOR), Špůrková, Zuzana9 (AUTHOR), Škarda, Jozef10 (AUTHOR), Hácová, Mária11 (AUTHOR), Náležinská, Monika12 (AUTHOR), Dundr, Pavel1 (AUTHOR), Němejcová, Kristýna1 (AUTHOR) Kristyna.Nemejcova@vfn.cz
Publikováno v:
Diagnostic Pathology. 8/30/2024, Vol. 19 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Grančić, Josipa, Kukuz, Ivana Klarić, Vlak, Tonko, Aljinović, Jure, Marinović, Ivanka, Poljičanin, Ana
Publikováno v:
Fizikalna i Rehabilitacijska Medicina; 2022, Vol. 36 Issue 3/4, p139-153, 15p