Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"I. Iannilli"'
Publikováno v:
Microchemical Journal. 79:325-329
Industrial risks increate with technological progress. The study of potential risks is routine in the pharmaceutical–chemical industry. Here, like in other industrial activities, a risk coefficient is introduced that varies within space time limits
Two different multivariate statistical techniques (principal component analysis and cluster analysis) have been applied on 75 commercial beverages (38 sport drinks and 37 energy drinks) considering 14 related nutrition factors (calories, total carboh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f1c9983bad51a2128b038f2717918d80
http://hdl.handle.net/11573/361419
http://hdl.handle.net/11573/361419
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.